25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 25 de febrer de 2008

El Cibercafè Cal Ninyo s’adhereix al programa Voluntariat per la llengua

El Cibercafè Cal Ninyo ha signat un acord de col•laboració amb el programa Voluntariat per la llengua que organitza el Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat.

El Cibercafè Cal Ninyo s’adhereix al programa Voluntariat per la llengua
El primer establiment comercial de Sant Boi que s’ha adherit al programa Voluntariat per la llengua ha estat el Cibercafè Cal Ninyo. A partir d’ara totes les persones que hi participen poden anar-hi amb la seguretat que seran ateses en català.
Voluntariat per la llengua té com a objectiu fomentar l’ús oral del català entre la població i consisteix a posar en contacte persones que vulguin destinar una hora a la setmana, durant un mínim de deu setmanes, a conversar en català amb d’altres persones que necessiten reforçar l’aprenentatge de la llengua catalana i incorporar-la d’una manera natural a les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social.
Els establiments comercials que s’adhereixen al programa Voluntariat per la llengua es comprometen a garantir que les persones que vagin a l’establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. Aquests establiments tindran en un lloc visible un adhesiu que els identifica com a establiment col·laborador. El SLC distribuirà una llista dels establiments comercials col·laboradors a totes les parelles lingüístiques.
Per a més informació poseu-vos en contacte amb el SLC (tel. 93 652 95 85 – santboi@cpnl.cat)

SLC de Sant Boi de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes