25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 4 de juny de 2014

La colla castellera Laietans de Gramenet, nova entitat del VxL

La colla castellera Laietans de Gramenet i el CNL L'Heura van signar aquesta setmana el conveni per incorporar la colla com a nova entitat del Voluntariat per la llengua. 

La colla castellera Laietans de Gramenet, nova entitat del VxL

Amb aquesta signatura, ja són 19 el nombre d'entitats colomenques que donen suport a la llengua catalana a través del VxL. 

Un dels primers punts acordats és la promoció de la colla castellera entre els aprenents del VxL per fer-hi el voluntariat. Ambdues entitats també van explorar la possibilitat d'ensenyar la terminologia castellera i de cultura tradicional per als alumnes del CNL L'Heura, i de fer sessions de sensibilització i recursos lingüístics per als membres de la colla.

Els Laietans de Gramenet van néixer el 28 de setembre de 2013. Per a més informació, podeu veure la seva pàgina web.

En aquest sentit, el dissabte 14 de juny la colla celebra el seu bateig. La jornada començarà al matí amb una gimcana per als més petits al parc d'Europa, seguit d'un dinar popular. Cap a les 17 h començaran simultàniament dues cercaviles (una des del Fondo i l'altra des del parc d'Europa) que acompanyaran els assistents a la plaça de la Vila. A les 18 h es farà la trobada castellera amb els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Caldes, els Castellers de Badalona i els Laietans de Gramenet.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes