25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 27 de maig de 2014

'El Full' del CNL de les Terres de l'Ebre arriba al número 50

El butlletí electrònic El Full del Centre de Normalització Linigüística (CNL) de les Terres de l'Ebre publica aquest mes de maig el número 50. La publicació digital té com a objectiu donar a conèixer les activitats més rellevants que tiren endavant els serveis del CNL.

'El Full' del CNL de les Terres de l'Ebre arriba al número 50

El número 1 d'El Full data del mes de setembre de 2008 i al llarg dels últims sis anys s'ha anat publicant entre 11 i 5 cops per any, en funció del nombre d'activitats efectuades i les necessitats comunicatives del CNL.

El butlletí està dividit en diferents seccions, entre les quals una agenda i un espai de recursos lingüístics en línia per afavorir l'autonomia lingüística de les persones que el consulten. També hi ha enllaços directes a webs concrets del Consorci per a la Normalització Lingüística per difondre els cursos de català, el Voluntariat per la llengua o campanyes concretes, com les dels jocs en català.

En l'actualitat El Full arriba a 800 adreces electròniques d'institucions, entitats i organitzacions del territori, així com a usuaris del CNL i persones vinculades al món associatiu i de la cultura.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes