25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de maig de 2014

Cursos de català d'estiu 2014 a Tortosa

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza, a través dels serveis de català de Tortosa i el Baix Ebre, cinc cursos de català durant els mesos de juny i juliol en el marc de la campanya Aprèn català a l'estiu 2014.

Cursos de català d'estiu 2014 a Tortosa

S'ofereixen cinc cursos i sessions de llengua de diferents nivells. Per a persones catalanoparlants s'organitzen cursos de català semipresencials intensius dels nivells Intermedi 3 i Suficiència 3, amb dret a examen per a l'obtenció dels certificats B2 i C1 del Marc europeu comú de referència (MECR). També s'ofereixen unes sessions de llengua presencials, de 20 hores de durada, per a aquelles persones que vulguin aprofitar l'estiu per millorar el seu nivell de català escrit.

També s'organitza un curs d'acolliment lingüístic, de nivell Inicial, de 45 hores de durada. A banda d'això, durant els mesos de juny i juliol continuaran les trobades Voluntariat en conversa, el dimecres de 9.00 a 11.00 h, en el marc del programa de Voluntariat per la llengua.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al telèfon 977 44 44 27 o a l'adreça electrònica terresdelebre@cpnl.cat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes