25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 20 de febrer de 2008

Acord de col·laboració amb l'AMPA del CEIP Mare de Déu de Montserrat

El proper 25 de febrer començarà un curs B1 (primer nivell bàsic de català per a no catalanoparlants) al Centre Cívic Casa Groga d'Horta-Guinardó, fruit de la pròrroga de l'acord de col·laboració entre la delegació d'Horta-Guinardó del CNL de Barcelona i la junta de l'AMPA del CEIP Mare de Déu de Montserrat.
El 9 de novembre de 2007 el CNL de Barcelona, a través de la seva delegació al districte d'Horta-Guinardó, i la junta de l'AMPA del CEIP Mare de Déu de Montserrat, van prorrogar l'acord de col·laboració de 2006 per potenciar l'ús de català en aquesta associació de mares i pares d'alumnes.

Les actuacions previstes en aquesta pròrroga són, bàsicament, l'oferiment del servei d'assessorament lingüístic, la matriculació dels membres de la junta de l'AMPA als cursos generals organitzats pel CNL de Barcelona i l'organització de cursos bàsics gratuïts per a pares i mares de persones nouvingudes. En aquest marc, el 25 de febrer començarà un curs B1 de 45 hores al Centre Cívic Casa Groga, tots els dilluns i dimecres de 6 a 8 del vespre.

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació d'Horta-Guinardó

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes