25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 20 de febrer de 2008

Xavi Sarrià, el cantant dels "Obrint pas", a les Corts

La delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona va organitzar el passat 16 de febrer, al Centre Cívic Pere Quart de les Corts, una xerrada-col·loqui amb Xavi Sarrià, cantant dels Obrint Pas, a la qual van assistir un centenar de persones, entre alumnes i públic en general.

Xavi Sarrià, el cantant dels

La sala del Centre Cívic Pere Quart de les Corts on es va fer la xerrada-col·loqui es va omplir de gom a gom per escoltar Xavi Sarrià.

Xavi Sarrià va explicar, de manera clara i entenedora, els diferents moviments culturals que, històricament, han esdevingut sobretot al País Valencià. El cantant dels Obrint Pas va incidir especialment en la projecció internacional del grup i en les activitats musicals que han portat a terme a l’Estat i a diferents països europeus. Xavi Sarrià va destacar la importància de protegir les llengües minoritàries perquè són un llegat cultural indispensable per conèixer la història dels pobles. Després de la xerrada, el públic va  poder veure una projecció musical dels Obrint Pas.

L’acte va finalitzar amb un torn de preguntes per part dels assistents que van referir-se especialment als problemes amb què es troben les manifestacions artístiques fetes en llengües minoritàries i en els prejudicis que impedeixen que aquestes manifestacions culturals puguin tenir una projecció pública de gran abast.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes