25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 30 d'abril de 2014

Club de Lectura Fàcil sobre Paco Candel a la Biblioteca de Tarragona

S'hi llegirà la 'Petita història de Paco Candel', de Genís Sinca

La Biblioteca Pública de Tarragona ha obert la inscripció per a una nova edició del Club de Lectura Fàcil i Conversa en Català, aquest cop sobre Paco Candel.

Club de Lectura Fàcil sobre Paco Candel a la Biblioteca de Tarragona

Les sessions del club de lectura es faran del 13 de maig al 17 de juny, cada dimarts de 15.15 a 16.15 hores, a la Biblioteca Pública de Tarragona (BPT), conduïdes per Cristina Icart.

S'hi llegirà el llibre Petita història de Paco Candel, de l'escriptor Genís Sinca, adaptat per Montse Flores i Eugènia Salvador.

Les inscripcions es poden fer al taulell de préstec de la BPT (C. Fortuny, 30) o enviant un correu electrònic a l'adreça bptarragona.cultura(ELIMINAR)@gencat.cat.

També hi ha previstes activitats complementàries, com una projecció de cinema en català i la conferència, el 4 de juny, de Pius Alibek, escriptor i restaurador iraquià establert a Catalunya des del 1981.

Enguany es commemora a Catalunya l'Any Paco Candel (1925-2007), amb motiu dels 50 anys de la publicació de l'assaig Els altres catalans. Per això, el Consorci per a la Normalització Lingüística ha previst tota una sèrie d'activitats commemoratives i divulgatives de la vida i obra de l'escriptor que s'integren en el programa Paco Candel: Catalunya, un sol poble, coordinat per la Fundació Paco Candel.


SLC de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes