25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 14 de febrer de 2008

Inscripció als cursos de català del tercer trimestre (abril-juny 2008) dels nivells elemental, intermedi i de suficiència

El proper 25 de febrer el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona obrirà el període d'inscripció per als cursos de català dels nivells elemental, intermedi i de suficiència. Els cursos s'iniciaran a partir del 31 de març.
Inscripció als cursos de català del tercer trimestre (abril-juny 2008) dels nivells elemental, intermedi i de suficiència

Dates d'inscripció per als nous alumnes

    - Bàsic-elemental (BE) i Elemental 1 (E1): 5 de març
    - Nivell elemental (E2, E3, CE):27 de març
    - Nivell intermedi (I1, I2, I3, II): 27 de març
    - Nivell de suficiència (S1, S2, S3, SS): 26 de març
 

Dates d'inscripció per als antics alumnes

   
- Tots els nivells: 13 de març

Aquest apartat fa referència als antics alumnes que actualment no estan fent cap curs, però que conserven el torn de preferència (si no han transcorregut més de dos anys des que van acabar el darrer curs).

Dades d'interès per a la inscripció

L'oferta d'horaris i adreces dels cursos es podrà consultar a partir del 3 de març a www.cpnl.cat i presencialment a qualsevol delegació territorial del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona (els dies 18, 19 i 20 de març totes les delegacions del CNL de Barcelona romandran tancades).

Recordem que a partir del curs 2007-2008 els cursos modulars dels nivells elemental, intermedi i de suficiència han passat a ser trimestrals enlloc de quadrimestrals; les altres modalitats de durada inferior a tres mesos es mantenen.

Els nous alumnes han de fer una prova de nivell per a la qual podran reservar hora trucant a qualsevol delegació territorial a partir del proper 25 de febrer. Al final de la prova l'interessat rebrà la corresponent acreditació de nivell que haurà de presentar obligatòriament en el moment de formalitzar la inscripció. Els nous alumnes que acreditin un nivell de català (aportant la documentació corresponent) podran accedir al nivell immediatament superior a l'acreditat* segons les places disponibles.

Els alumnes interessats es podran inscriure de 9.00 a 13.30 i de 16.00 a 17.30 h a les delegacions territorials del CNL de Barcelona. Les places són limitades i la inscripció s'anirà fent segons l'ordre d'arribada. Els documents necessaris per a la matriculació són el NIF, NIE o passaport, l'acreditació de nivell (nous alumnes) i la butlleta de final de curs (antics alumnes). La inscripció la pot formalitzar una altra persona diferent de la interessada, sempre que presenti aquests documents. Cada persona podrà fer com a màxim dues inscripcions.

Reducció de preu

Jubilats, pensionistes, aturats i membres de família nombrosa gaudeixen d'una reducció de preu de la matrícula, excepte en els nivells II, SS i DD. Els documents necessaris que acrediten l'exempció parcial del pagament de la inscripció són les fotocòpies del carnet actualitzat de família nombrosa i/o de pensionista o jubilat. En el cas dels aturats, és necessari un dels següents documents actualitzats que n'acreditin la situació: certificat de demanda d'atur de l'OTG, informe de situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social, certificat negatiu d'alta a la Seguretat Social, o bé comprovant bancari de percepció de subsidi d'atur o de PIRMI.

Inscripció continuada als nivells bàsics

Recordem que la inscripció als cursos gratuïts de nivells B1, B2, B3 i CB semipresencial és contínua i se'n pot sol·licitar informació específica al Centre d'Acolliment Lingüístic (Pl. Catalunya, 9, 2n 1a - tel. 902 075 060) i a les delegacions territorials del CNL de Barcelona.

A més, cada dia es poden començar el curs bàsic-elemental (BE) i el curs elemental (CE), així com cursos en línia, a distància o d'aula oberta amb ritmes i horaris flexibles. Més informació a: SAFD Barcelona 1 (tel. 93 347 34 52) i SAFD Barcelona 2 (tancat del 17 de juliol al 31 d'agost) (tel. 93 453 92 83).


* Per saber el procediment d'acreditació de les condicions acadèmiques, cal que consulteu a qualsevol institut d'ensenyament secundari, excepte si s'ha obtingut el títol de graduat en educació secundària en una escola d'adults; en aquest darrer cas, cal consultar a qualsevol escola d'adults.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes