25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 25 d'abril de 2014

Novena edició dels Poemes del Món a la Bisbal

Amb la participació de la soprano bisbalenca Maite Mer

Com cada any, els alumnes dels cursos de català per a adults i els participants al Voluntariat per la Llengua han fet possible una nova edició dels Poemes del Món a la Bisbal.

Novena edició dels Poemes del Món a la Bisbal

L'acte va començar amb la projecció d'uns vídeos de la campanya "Jo el parlo". Tot seguit, després de la presentació i la benvinguda, els professors i exprofessors de la Bisbal van llegir uns poemes de Joan Vinyoli, per commemorar l'any dedicat a aquest poeta.

Perú va ser el primer país que vam visitar gràcies a la lectura dels poemes i vam continuar voltant per diversos països del món: Guinea, França, Anglaterra, Suècia, Hondures, Bolívia, República Dominicana, Marroc, Geòrgia, Catalunya, Romania...

Un final de luxe va ser possible gràcies a la participació de la soprano bisbalenca Maite Mer, que va interpretar una cançó en basc i "El cant dels ocells", abans de fer cantar tot el públic amb la peça "Agermanats anirem caminant".

Per acabar l'acte, l'alcaldessa va lliurar els premis del concurs "Paraules Viatgeres" i va agrair la participació de tots els assistents.

Un acte magnífic, com podreu veure en aquest àlbum de fotografies.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes