25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 22 d'abril de 2014

VIII Concurs de Relats Breus per Sant Jordi a la Ribera d'Ebre

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre organitza, per a aquest Sant Jordi, la vuitena edició del Concurs de Relats Breus entre l'alumnat dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística i el voluntariat lingüístic de la comarca.

VIII Concurs de Relats Breus per Sant Jordi a la Ribera d'Ebre

PARTICIPANTS

La participació en el certamen és oberta a l'alumnat de qualsevol curs impartit pel Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre i el voluntariat lingüístic de la comarca, i premiarà l'esforç, el treball personal i la creativitat dels concursants.

TEMÀTICA

El concurs, que s'organitza per celebrar Sant Jordi, s'inspira en la seva llegenda i entronca amb el folklore. Els participants, doncs, podran escriure sobre tradicions, costums o coneixements populars (culturals, socials, gastronòmics, musicals, literaris, artístics, paisatgístics, identitaris...) del seu poble, terra o país; en definitiva, podran escriure sobre qualsevol aspecte que conformi el seu patrimoni cultural.

CATEGORIES

Enguany el certamen comptarà amb tres categories:

─Primera categoria: alumnat del nivell inicial i bàsic

─Segona categoria: alumnat del nivell intermedi i de suficiència

─Tercera categoria: alumnat del nivell superior

TIPUS D'ESCRIT

─Primera categoria: l'escrit haurà de seguir el format de relat clàssic descriptiu; per tant, haurà de narrar–explicar qualsevol aspecte que conformi el patrimoni cultural dels concursants.

─Segona i tercera categoria: l'escrit haurà de seguir el format d'article argumentatiu; per tant, haurà d'expressar l'opinió personal dels concursants sobre l'estat–gestió del seu patrimoni cultural.

PRESENTACIÓ I PREMIS

Els concursants només podran presentar un treball per persona. El relat, que ha de ser inèdit, s'haurà de lliurar com a màxim el dia 30 d'abril de 2014. Per a cada categoria hi haurà un premi i dos accèssits, i els relats guanyadors es publicaran en el web del Consorci. Cada participant en el certamen rebrà, a més, un petit obsequi.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes