25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 22 d'abril de 2014

Activitats de Sant Jordi del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza un seguit d'activitats durant el dia 23 d'abril per celebrar la diada de Sant Jordi.

Activitats de Sant Jordi del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Les activitats més destacades de la jornada són les següents:

Presentació i obsequi de l'opuscle Tastets de lletres ebrenques 2014 als usuaris de tots els serveis del CNLTE.

Lliurament de l'opuscle Tastets de lletres ebrenques 2014 als guanyadors dels concursos literaris de l'Institut Terra Alta de Gandesa.

Parada de Sant Jordi per promocionar les activitats del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i del Voluntariat per la llengua (amb motiu del 25è aniversari del CPNL), a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre.

Parada de Sant Jordi per promocionar les activitats del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i del Voluntariat per la llengua (amb motiu del 25è aniversari del CPNL), al carrer de la Rosa de Tortosa.

Edició especial de la sessió Voluntariat en conversa, que tindrà lloc a la seu del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, a Tortosa, de 9.00 h a 13.00 h, oberta als amics i familiars dels voluntaris i aprenents que hi participen.

Recull de testimonis gràfics de la participació dels usuaris del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre als actes de la diada i difusió de les imatges i dels comentaris a les xarxes socials.

Visita per part de l'alumnat dels cursos de català del Montsià als diferents actes que es fan a Amposta (ballada de jotes, parades de llibres i flors) amb motiu de la diada. El recorregut acabarà a la zona del Castell i a la biblioteca, on s'ubiquen les parades.

Presentació a l'alumnat dels cursos de català de la comarca de la vuitena edició del Concurs de Relats Breus de Sant Jordi del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre, adreçat a alumnat i voluntariat lingüístic de la comarca.

Exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" a l'Institut Manuel Sales i Ferré d'Ulldecona. Es pot visitar del 22 d'abril al 22 de maig.

Exposició "Paraules de riu" a l'Espai Jove de la Sénia. Es pot visitar fins al 4 de maig.

Treball a classe sobre la llegenda de Sant Jordi i visita de l'alumnat i la professora dels cursos de català de la Ribera d'Ebre als diferents actes que es fan amb motiu de la diada a l'escola de Flix, on es duran a terme exposicions i altres representacions escolars, i a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre, on s'ubiquen les parades de llibres i flors i s'hi celebraran diverses activitats lúdiques.

Activitats a l'aula en els cursos d'acolliment lingüístic per donar a conèixer la llegenda de Sant Jordi i la significació de la tradició del llibre i la rosa a Catalunya.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes