25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 22 d'abril de 2014

La nova edició de l'opuscle 'Tastets de lletres ebrenques' 2014 arriba per Sant Jordi

La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre, el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i el Departament de Cultura de la Generalitat han editat per quart any consecutiu l'opuscle Tastets de lletres ebrenques 2014 coincidint de la celebració de Sant Jordi.

La nova edició de l'opuscle 'Tastets de lletres ebrenques' 2014 arriba per Sant Jordi

Nova edició de l'opuscle 'Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre' 2014

La publicació d'enguany, de 56 pàgines, està dedicada a difondre les obres guanyadores de la fase territorial de les Terres de l'Ebre del Premi Sambori, convocat anualment per Òmnium Cultural i adreçat a estudiants de primària i secundària. En total es publiquen dinou narracions signades per autors de diferents poblacions del territori.

Aquest opuscle es va començar a editar l'any 2011 amb l'objectiu de celebrar la diada de Sant Jordi i de divulgar la producció literària dels autors ebrencs entre el gran públic en un dia de consum massiu de llibres i literatura. L'edició d'enguany es començarà a distribuir el dia 23 d'abril, Sant Jordi, com a obsequi a tots els usuaris del CNLTE.

Els tastets també es posaran a disposició de les persones interessades a les parades d'Òmnium i del CNLTE que es muntaran a les places de l'Àngel i de la Cinta de Tortosa durant la diada del llibre i la rosa.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes