25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 14 d'abril de 2014

La Confiteria Poy, distingida amb el premi Ganxet Llengua

La Confiteria Poy ja ha iniciat els tràmits per adherir-se a la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

La Confiteria Poy, distingida amb el premi Ganxet Llengua

Albert Poy rep el premi de mans de la presidenta, M. Dolors Sardà

En aquesta edició de primavera de la ruta de tapes Ganxet Pintxo, la Confiteria Poy ha resultat guanyadora, per votació popular, del Premi Ganxet Llengua.

Amb les seves votacions, els clients de la Ganxet Pintxo han valorat que en aquest establiment reusenc situat al raval de Jesús, 8 s’hi utilitza el català com a llengua habitual en la retolació i en la comunicació amb el client.


En anteriors edicions han estat distingits amb el premi Ganxet Llengua el restaurant Arrels, el bar Bon-Mar, L’Absis, el bar Campus i Casa Coder, que continuen obtenint molts vots entre la clientela pel seu compromís amb la llengua.


El premi Ganxet Llengua, impulsat pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, vol promoure la idea que atendre el client en la seva llengua contribueix a la qualitat del servei, la qual cosa tant restauradors com clients haurien de saber valorar.


Arran de la Ganxet Pintxo, la xarxa de bars i restaurants col·laboradors en el Voluntariat per la llengua a la ciutat de Reus ha augmentat. Ara mateix, hi ha més 30 establiments del sector que garanteixen que les persones que hi vagin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat, però ja s’estan formalitzant nous acords amb alguns participants en aquesta edició de la Ganxet Pintxo per formar part de la xarxa, com per exemple amb la mateixa Confiteria Poy, que ja ha iniciat els tràmits per ser establiment col·laborador.

Els premis Ganxet Pintxo a Reus Digital

La notícia a Reus Diari


CNL Àrea de Reus
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes