25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 1 d'abril de 2014

El Servei de Català col·labora en el programa ‘Connecta't a la feina amb Jove Baix Penedès’

Difon informació sobre els cursos i certificats de català, entre altres

El Servei de Català del Baix Penedès ha dut a terme dues sessions, a Sant Jaume dels Domenys i Calafell, adreçades als participants del programa Connecta't a la feina amb Jove Baix Penedès.

El Servei de Català col·labora en el programa ‘Connecta't a la feina amb Jove Baix Penedès’

Un moment d'una de les sessions.

Les sessions del Servei de Català s’han centrat a promoure la necessitat de conèixer i usar el català en l’àmbit professional i social, presentar les diferents possibilitats d’aprendre català a la comarca, per tal que cadascú pugui escollir l’opció que més li convingui, i oferir el servei d’assessorament lingüístic gratuït que tenen a disposició totes les persones, entitats i empreses de la comarca.

Així mateix, tots els assistents van acceptar l’oferiment de fer una prova de col·locació per tal de conèixer en quin nivell haurien de començar el seu aprenentatge, i també es van resoldre els dubtes relacionats amb les equivalències dels certificats de llengua catalana.

Les àrees de Joventut i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès duen a terme actualment el programa Connecta't a la feina amb Jove Baix Penedès, amb l'objectiu de proporcionar formació a joves aturats per tal de facilitar-los la recerca de feina a través de les noves tecnologies, oferint-los eines bàsiques d'alfabetització digital.

Aquest projecte forma part del programa Connecta't de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el Servei d'Ocupació de Catalunya.


SCC del Baix Penedès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes