25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 31 de març de 2014

Sessions de reforç d'ortografia a Móra d'Ebre, impartides pel Servei de Català de la Ribera d'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre, organitza unes sessions de reforç d'ortografia adreçades a persones que volen millorar el seu nivell de català escrit.

Sessions de reforç d'ortografia a Móra d'Ebre, impartides pel Servei de Català de la Ribera d'Ebre

Aquestes sessions s’adrecen al públic en general i molt especialment a l'alumnat dels cursos de català del Consorci perquè puguin millorar la correcció ortogràfica dels seus textos. També són indicades per a persones que han d'examinar-se per lliure.

L'ortografia de les esses, els diftongs, l'accentuació, l'ús de la dièresi, el guionet, les excepcions, les majúscules i les minúscules... són algunes qüestions que generen dubtes i que, sovint, cal repassar.

Les sessions de reforç d'ortografia, de 16 hores de durada, tindran lloc tots els dimarts, de 19.00 h a 21.00 h, a l'Escola Lluís Viñas, de Móra d'Ebre, del 8 d'abril al 3 de juny de 2014.

Les persones interessades poden sol·licitar informació a terresdelebre@cpnl.cat o als telèfons 977 44 44 27, 977 51 07 20 o 977 40 16 16.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes