25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 27 de març de 2006

A Llinars del Vallès continua el programa Voluntaris per la Llengua

En aquesta 3a edició, s’han constituït 13 parelles El dimecres 15 de març es va cloure la 2a edició del programa voluntaris per la llengua a Llinars del Vallès, i se’n va posar en marxa la 3a, amb una sessió que va servir perquè les parelles expliquessin com els havia provat l’experiència i per presentar les noves parelles lingüístiques. En concret, es van constituir 11 parelles.

Aquest acte, que va ser organitzat pel Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental, va comptar amb la presència de l’alcalde, Martí Pujol, i del regidor de Cultura, Josep Manel Pinto, de l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

Una setmana més tard, s’han incorporat dues parelles més. En total, ja són 13 parelles.

El programa finalitzarà a començament de juny i és previst que fem un acte de cloenda diferent i més festiu amb totes les parelles participants, com ara pujar al Corredor i fer una petita excursió guiada per l’entorn.

El programa de voluntariat lingüístic és un projecte permanentment obert. Cal que entre tots l’eixamplem, que el fem arribar a més gent: més voluntaris i voluntàries i més persones nouvingudes o que fa temps que viuen aquí, que vulguin practicar el català.

Per participar en el programa com a voluntari/ària o aprenent, cal emplenar una fitxa que trobareu a l’Enllaç o a l’Ajuntament, o bé posar-se en contacte amb el Servei Comarcal de Català, al tel. 93 879 41 30.El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 81 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Granollers, 27 de març de 2006

CNL del Vallès Oriental
Consorci per a la Normalització Lingüística
Més informació: www.cpnl.cat

 


CNl del Vallès Oriental

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes