25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 25 de març de 2014

El Voluntariat per la llengua, premi Ciutat de Sant Cugat

El programa va ser un dels cinc finalistes guardonats

Ahir, 24 de març, a les 19.30 h, va tenir lloc al Teatre-Auditori de Sant Cugat la gala de lliurament dels premis Ciutat de Sant Cugat. 

El Voluntariat per la llengua, premi Ciutat de Sant Cugat

Els premis Ciutat de Sant Cugat distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que han tingut un paper destacat en la vida de la ciutat l'any anterior a la convocatòria dels premis.

En aquest cas, doncs, el Voluntariat per la llengua va ser premiat pels 10 anys de trajectòria i vitalitat a la ciutat. La resta de premiats van ser el Club de Rugby Sant Cugat, la flautista Elisabet Franch, l'historiador Domènec Miquel i la cooperativa Taller Jeroni de Moragas. A més, l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, va atorgar a l'escriptora Imma Monsó el premi extraordinari Ciutat de Sant Cugat per la seva contribució al foment i a la difusió de la literatura catalana.  

Els presentadors de la gala van ser Josep Maria Vallès i Marta Cailà, i hi va haver les actuacions dels alumnes de l'Escola de Música Maria Victòria dels Àngels, les Xandrines, l'Esbart Sant Cugat i la Factoria Mascaró. 

En aquest enllaç podreu veure la gala sencera.


L.P.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes