25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 10 de març de 2006

Lliçà d'Amunt engega el programa Voluntaris per la Llengua

En aquesta 1a edició, s’han constituït 11 parelles i 1 trio
El dijous 9 de març es va posar en marxa el programa voluntaris per la llengua a Lliçà d’Amunt, amb una sessió de formació i presentació de les primeres parelles lingüístiques. En concret, es van constituir 11 parelles i un trio lingüístics.

Aquest acte, que va ser organitzat pel Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental, va comptar amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.

El programa finalitzarà a finals de maig, amb una nova reunió entre tots els voluntaris i aprenents per valorar l’experiència.

El programa de voluntariat lingüístic és un projecte permanentment obert. Cal que entre tots l’eixamplem, que el fem arribar a més gent: més voluntaris i voluntàries i més persones nouvingudes o que fa temps que viuen aquí, que vulguin practicar el català.

Per participar en el programa com a voluntari/ària o aprenent, cal emplenar una fitxa que trobareu a l’OAC de l’Ajuntament o als centres cívics de la Serra i Palaudàries, o bé posar-se en contacte amb el Servei Comarcal de Català, al tel. 93 879 41 30.El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Granollers, 10 de març de 2006

CNL del Vallès Oriental
Consorci per a la Normalització Lingüística
Més informació: www.cpnl.cat

CNL del Vallès Oriental

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes