25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 11 de gener de 2008

Cursos de nivell D a Móra d'Ebre i Tortosa

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha obert el període d'inscipció a dos cursos català per a adults de nivell superior (nivell D), de 90 hores de durada cadascun, que s'impartiran a Tortosa i Móra d'Ebre.

Cursos de nivell D a Móra d'Ebre i Tortosa

El curs de Móra d'Ebre s'organitza conjuntament amb el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. S'iniciarà el dia 22 de gener i s'impartirà a l'aula de l'Oficina del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, els dimarts i els dijous, de 19.00 a 21.00 hores.

El curs que s'organitza a la ciutat de Tortosa s'iniciarà el 12 de febrer. S'impartirà els dimarts i els dijous, de 16.00 a 19.00 hores, a l'IES Joaquín Bau.

Les persones interessades poden demanar informació a qualsevol servei de català del Consorci per a la Normalització Lingüística a les Terres de l'Ebre, o bé poden trucar als telèfons 977 44 44 27 o 977 51 07 20.

Per cursar el curs de nivell D, l'alumnat ha de tindre el certificat de suficiència de llengua catalana (nivell C). El termini d'inscripció finalitzarà el mateix dia de l'inici dels cursos, tret que anteriorment s'hagin exhaurit les places.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes