25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 22 de febrer de 2014

Les Terres de l'Ebre celebren el Dia Internacional de la Llengua Materna

Les biblioteques d'Amposta i Tortosa van acollir un any més els actes de commemoració

El dia 21 de febrer de 2014 va tindre lloc la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna. El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre es va sumar a les activitats celebrades a les biblioteques del territori.

Les Terres de l'Ebre celebren el Dia Internacional de la Llengua Materna

Manel Ollé, en l'acte de Tortosa.

La Biblioteca Marcel·lí Domingo (BMD) de Tortosa va acollir la commemoració del Dia de la Llengua Materna amb lectures en catorze llengües diferents a càrrec d'alumnes del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i de voluntaris dels clubs de lectura de la biblioteca i de l'entitat Obre't Ebre. El professor Manel Ollé va oferir una conferència coincidint amb la seua jubilació i la cantant Sílvia Ampolla va tancar l'acte oferint una jota per homenatjar Manel Ollé.

L'organització de l'acte va anar a càrrec d'Amics i Amigues de la Unesco, el CNLTE, la BMD i Òmnium Cultural, amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, el Moviment de Renovació Pedagògica, Atzavara-Arrels i Obre't Ebre.

Amposta

D'altra banda, la Biblioteca Sebastià Juan Arbó va acollir l'acte commemoratiu a Amposta. Es van fer lectures i recitacions en diferents idiomes per part d'alumnat dels cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística, de l'Escola d'Adults, de l'Escola de Llengües i Cultura i d'Esardi. El poeta Mariano Castro va efectuar una recitació.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes