25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 24 de desembre de 2007

Acord de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua a Sant Boi de Llobregat

L'Oreig, grup d'acció cultural, i el CNL Eramprunyà signen un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua a Sant Boi de Llobregat.

Acord de col·laboració per promoure el Voluntariat per la llengua a Sant Boi de Llobregat

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat ha organitzat fins ara quatre edicions del programa Voluntariat per la llengua i sempre ha comptat amb la col·laboració de L’Oreig que, aquest mes de desembre, han tornat a revalidar amb la signatura d’un segon acord de col·laboració per dos anys més.

L’Oreig, a partir de 2008 delegació santboiana d’Òmnium Cultural del Baix Llobregat, participa en la difusió del programa i també en l’acte de cloenda que es fa al mes de juny.

La quarta edició del programa Voluntariat per la llengua a Sant Boi de Llobregat ha començat el 10 de desembre i acabarà el 7 de març. L’inici de la cinquena  edició es preveu per al  7 d’abril. L’acte de cloenda de les dues edicions del programa i dels cursos de català es farà l’11 de juny a Cal Ninyo.

Les entitats que desitgin adherir-se al programa Voluntariat per la llengua s’han de posar en contacte amb el SLC de Sant Boi de LlobregatConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes