25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 21 de desembre de 2007

Jocs en llengua catalana i cartes als Reis al Saló de la Infància

Jocs en llengua catalana i cartes als Reis al Saló de la Infància

Carta als Reis

Els infants que visitin el Saló podran participar en una nova activitat per jugar amb la llengua catalana

Des del 27 de desembre fins al 4 de gener, la Secretaria de Política Lingüística participarà al Saló de la Infància de Barcelona amb una activitat lúdica destinada als infants que es basa en diferents proves molt dinàmiques i actives centrades en el foment de la llengua catalana.

Els jocs que es presenten tindran versions que s’ajustaran a l’edat dels nens i les nenes que visiten el festival: un nivell de joc per als que tinguin entre 3 i 8 anys –els més petits podran participar-hi acompanyats d’una persona més gran- i un altre per als més grans de 8 anys. Per a cada franja d’edat hi haurà cinc possibilitats de joc i cada participant podrà fer un màxim de tres reptes.

Les activitats estaran conduïdes per un presentador que no solament serà l’encarregat d’explicar la mecànica dels jocs, sinó que farà que el bon ambient, la diversió i la participació estiguin assegurats en tot moment. El clima i l’escenografia de tota l’activitat s’assemblaran als d’un concurs televisiu basat en l’ús informal de la llengua.

Els diferents jocs es duran a terme a la caravana de la Queta, decorada per a l‘ocasió com un plató televisiu amb els elements necessaris per al desenvolupament de les activitats: una sopa de lletres al terra; un telèfon mòbil gegant; trencaclosques; pissarres; i un gran cronòmetre.

Al Saló de la Infància de Barcelona també es distribuiran cartes als Reis i el catàleg Jocs en català 2007-2008 que ha editat el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes