25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 2 de febrer de 2014

Edició número 100 del programa 'Llengua.cat' de Ràdio Tortosa

Aquest dilluns 3 de febrer s'emet l'edicio número 100 del programa Llengua.cat de Ràdio Tortosa (103.3 FM). Es tracta d'una col·laboració setmanal del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) en el magazín dels matins de l'emissora, La Punta del Diamant.

Edició número 100 del programa 'Llengua.cat' de Ràdio Tortosa

El programa s'emet en directe tots els dilluns a partir de dos quarts de dotze del migdia i va a càrrec de Núria Móra, presentadora del magazín, i de Jordi Duran, director del CNLTE. La primera edició de Llengua.cat data del 4 d'octubre de 2010 i es va emetre coincidint amb l'inici de la nova etapa de Ràdio Tortosa que va encetar als estudis situats a la planta baixa de l'edifici Montcada 27.

Llengua.cat dóna a conèixer exclusivament notícies relacionades amb la llengua catalana, les activitats del CNLTE, informacions referides al cinema en català, a les indústries culturals catalanes i a la presència de la llengua en les tecnologies de la informació i la comunicació.

L'espai compta, a la seua part final, amb uns minuts dedicats a divulgar el català occidental i el lèxic, a través de la secció Taller de Dialecte, emesa entre 2010 i 2013, i El Diccionari, que es va començar a emetre el setembre passat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes