25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 2 de febrer de 2014

Visita d'alumnat del Consorci a l'exposició "25 anys del Consell Comarcal del Montsià"

El grup format per una vintena d'alumnes del curs de nivell inicial que s'imparteix al Consell Comarcal del Montsià van participar el dia 29 de gener en una visita comentada a l'exposició "25 anys del Consell Comarcal del Montsià", que es mostra aquests dies a la seu de l'ens comarcal, a Amposta.

Visita d'alumnat del Consorci a l'exposició

El grup, format per una vintena d'alumnes del curs de nivell inicial que s'imparteix al Consell Comarcal del Montsià, va efectuar el dia 29 de gener una visita comentada a l'exposició "25 anys del Consell Comarcal del Montsià", que es mostra aquests dies a la seu de l'ens comarcal, a Amposta.

La mostra està integrada per 12 plafons, ubicats a la sala Emili Vives, i explica els diferents serveis que presta l'ens comarcal als dotze municipis del Montsià, com ara sanejament d'aigües residuals, cultura i ensenyament, Montsià Actiu, Fundació i Borsa d'Habitatge, assistència tècnica als municipis, dinamització econòmica, assistència a les persones, CODE i Consorci de Residus del Montsià.

Un cop fet el recorregut per l'exposició, l'alumnat va visitar tots els departaments de la institució i va rebre més explicacions sobre els serveis comarcals amb més detall.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes