25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 18 de desembre de 2007

"Què fas pel català?" guanya el concurs "Bocins de ciutat"

Què fas pel català? és el títol del filmet guanyador del I Concurs de filmets en català Bocins de ciutat, convocat per la delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona amb la col·laboració del Festival BarnaSants i del Punt Multimèdia (Ajuntament de Barcelona, Districte de Sants-Montjuïc).
El passat 28 de novembre es va celebrar al Centre Pepita Casanellas de Barcelona l'acte de lliurament de premis del primer Concurs de filmets en català enregistrats amb càmera fotogràfica digital, Bocins de ciutat. El primer premi va ser pel filmet Què fas pel català?, el segon per Paraules d'amor i el tercer premi va ser per El Sr. tothom.

L'acte, presentat per Románticos empedernidos, va comptar amb l'assistència d'un centenar de persones que van gaudir de l'actuació del grup musical Marçalaris, gràcies a la col·laboració del Festival BarnaSants. Abans, però, es van projectar els filmets dels cinc finalistes i finalment es van atorgar els premis als tres guanyadors.
Els premis van ser  productes cedits per CANON, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, l’Associació de Comerciants la Marina-Zona Franca, BarnaSants, Hotel Hilton Barcelona i la revista Enderrock.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes