25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 20 de gener de 2014

Comença la 18a edició del cicle de Cinema Infantil en Català CINC

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes

Comença la 18a edició del cicle de Cinema Infantil en Català CINC

Aquest cap de setmana ha començat als cinemes de Catalunya la 18a edició del cicle de Cinema Infantil en Català CINC, organitzat pel Departament de Cultura.

En aquesta edició el CINC es programarà a 33 localitats catalanes: Agramunt, Badalona, Barcelona, Bellpuig d’Urgell, Cervera, el Vendrell, Figueres, Girona, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Igualada, la Bisbal d’Empordà, la Seu d’Urgell, Lleida, Mequinensa, Mollerussa, Montblanc, Olot, Platja d’Aro, Reus, Ripoll, Roquetes, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni, Sant Cugat, Solsona, Tamarit de Llitera, Tarragona, Tàrrega, Tremp, Vilafranca del Penedès i Vila-seca.

En l'edició de 2014, el cicle projectarà 45 pel·lícules de cinema infantil en català en 328 sessions. Els films més projectats seran Zarafa (32 sessions), Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur (26 sessions), Frozen. El regne del gel (23 sessions), Pluja de mandonguilles 2 (20 sessions) i Ernest & Celestine (19 sessions).


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes