25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 13 de gener de 2014

Cursos de nivell inicial a Amposta, Móra d'Ebre, la Raval de Cristo, Roquetes i Tortosa

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza nous cursos de català de nivell inicial a les poblacions d'Amposta, Móra d'Ebre, la Raval de Cristo, Roquetes i Tortosa.

Cursos de nivell inicial a Amposta, Móra d'Ebre, la Raval de Cristo, Roquetes i Tortosa

Són cursos de 45 hores de durada, adreçats a persones no catalanoparlants que volen començar l'aprenentatge de la llengua catalana. Aquests cursos són especialment indicats per a persones nouvingudes que estan en procés d'arrelament al país.

A la ciutat d'Amposta s'organitzen tres cursos de nivell inicial. Els dos primers s'impartiran, respectivament, els dilluns i els dimecres, i els dimarts i els dijous, de 9.00 h a 10.30 h, entre el 24 de maç i el 12 de juny. El curs restant s'impartirà els dilluns i els dimecres, de 17.00 h a 19.00 h, del 31 de març a l'11 de juny, tots tres al Consell Comarcal del Montsià.

A la vila de Móra d'Ebre s'organitza un curs que s'impartirà de dilluns a dimecres, de 19.00 h a 21.00 h, del 3 de febrer al 25 de març, a l'escola de la població.

A la Raval de Cristo s'organitza un curs que s'impartirà els dilluns i els dimecres, de 15.15 h a 16.45 h, del 5 de febrer al 26 de maig, a l'escola d'aquest nucli.

A la ciutat de Roquetes s'organitza un curs que s'impartirà els dimarts i els dijous, de 15.00 a 16.30 h, del 4 de febrer al 22 de maig, als locals de la Biblioteca Municipal.

A la ciutat de Tortosa s'impartiran dos cursos. El primer, de dilluns a dijous, de 19.00 h a 20.30 h, del 20 de gener al 13 de març, a la seu del CNLTE. El segon, els dilluns i els dimecres, de 17.00 h a 18.30 h, del 4 de febrer al 9 d'abril, a l'institut Joaquín Bau, del barri de Ferreries.

Amb aquests cursos es vol garantir una oferta gratuïta d'ensenyament inicial de llengua catalana descentralitzada arreu del territori ebrenc.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes