25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 19 de desembre de 2013

La campanya nadalenca del CNL de les Terres de l'Ebre reparteix 10.300 cartes als Reis

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre impulsa la tradicional campanya nadalenca de dinamització lingüística, adreçada als infants i a les famílies.

La campanya nadalenca del CNL de les Terres de l'Ebre reparteix 10.300 cartes als Reis

Enguany s'han distribuït 10.337 cartes als Reis en català, editades pel Consorci per a la Normalització, entre 87 centres educatius, ajuntaments i entitats del territori. També s'han distribuït 1.000 calendaris del 2014 del Consorci.

En concret, s'han repartit 7.894 cartes als Reis entre 45 escoles d'educació infantil i primària, altres 1.443 cartes s'han distribuït entre 42 escoles bressol i les 1.000 cartes restants s'han destinat a l'Ajuntament de Deltebre. Els calendaris s'han distribuït entre usuaris, administracions públiques, particulars i centres educatius.

A banda d'això, la campanya nadalenca s'ha aprofitat per divulgar entre la població en general i als mitjans de comunicació alguns recursos lingüístics relacionats amb aquestes festes que es poden trobar a Internet.

Aquestes accions han complementat la campanya I tu, jugues en català? que es porta a terme per divulgar l'oferta de jocs i joguets en català que hi ha al mercat coincidint en unes dates de gran consum d'aquests productes. Catorze establiments comercials especialitzat en la venda d'aquests productes de les Terres de l'Ebre s'han adherit a la campanya.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes