25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 12 de desembre de 2013

Visiteu les botigues de jocs i joguines de Badalona i Sant Adrià que s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" i participeu en el nostre joc de Facebook

Busca la capsa vermella als establiments de jocs i joguines

Trobeu la capsa vermella i guanyeu un "Apalabrados" en català

Visiteu les botigues de jocs i joguines de Badalona i Sant Adrià que s'han adherit a la campanya

Des de fa uns dies, a l'aparador de diverses botigues de jocs i joguines de Badalona i Sant Adrià hi ha una capsa vermella. És la imatge de la campanya "I tu, jugues en català?" que pretén fer més visibles els jocs i les joguines en català als establiments que participen en la campanya. D'aquesta manera, tothom que en cerqui els podrà localitzar amb facilitat.

A més, oferim a tothom un cercador de jocs i joguines en català. Podeu buscar-hi jocs segons l'edat, el tipus de joc i el nom.
 
Feu-vos una fotografia davant d'un aparador on es vegi la capsa vermella, pengeu-la al vostre Facebook i responeu al nostre mur indicant la botiga on us heu fet la fotografia. Tots els participants en el concurs entrareu en el sorteig d'un magnífic "Apalabrados" en català per continuar jugant tot l'any.
També us podeu fer la fotografia davant del diorama exposat a la 15a Mostra de Pessebres d'El Refugi, que inclou en la seva decoració un detall de la campanya "I tu, jugues en català?".

Busqueu-nos a Facebook (CNL Badalona i Sant Adrià) i feu-hi un 'M'agrada'!

Animeu-vos a participar-hi!


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes