25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 4 de desembre de 2007

El VIII Cicle de Cinema Català de Sabadell tanca amb un èxit de públic sense precedents

El VIII Cicle de Cinema Català de Sabadell tanca amb un èxit de públic sense precedents El VIII Cicle de Cinema Català es va tancar la setmana passada amb un augment de públic d’un 40% respecte a l’edició anterior. 1.500 persones van participar en els set actes que han conformat aquesta edició. A la ciutat, de Cesc Gay, ha estat la pel·lícula més vista, amb més de 300 persones, i el col·loqui que ha despertat més expectació ha estat l’ofert per Ferran Torrent després de la projecció de L’Illa de l’holandès. Cap dels títols projectats ha tingut menys de 200 espectadors, tot i l’especificitat d’algun d’ells.

La mostra de cartells en català d’algunes de les pel·lícules més representatives del cinema filmat a Catalunya els 70 i els 80, que s’ha pogut visitar al vestíbul de l’Auditori de l’Obra Social Caixa Sabadell mentre ha durat el Cicle, ha estat vista per més de 4.100 persones.

El VIII Cicle de Cinema Català ha estat organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, ha comptat amb el patrocini de l’Obra Social Caixa Sabadell, de l’Ajuntament de Sabadell i de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, i amb el suport de la Diputació de Barcelona. Hi han col·laborat Canal Català Vallès, Diari de Sabadell, Establiments Viena, Asabadell+, Plataforma per la Llengua, Ràdio Flaixbac, Ràdio Sabadell 94.6, Òmnium Cultural de Sabadell i Vilaweb.

CNL de Sabadell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes