25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 26 de novembre de 2013

El programa 'Quedem?' visita MónNatura Delta de l'Ebre

El dia 23 de novembre, un grup format per 25 persones, alumnes i voluntaris lingüístics del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i socis d'Òmnium Cultural, van assistir a una visita guiada a les instal·lacions del centre d'interpretació MónNatura Delta de l'Ebre.

El programa 'Quedem?' visita MónNatura Delta de l'Ebre

Una parella d'alumnes observant la llacuna de la Tancada.

Durant l'estada a MónNatura, el grup va conèixer el procés de producció de la sal, els paisatges del delta de l'Ebre al llarg de les quatre estacions de l'any, la flora i la fauna del territori, i les arts tradicionals de pesca a les llacunes.

Els participants van poder observar aus aquàtiques des del mirador de 360 graus existents al centre d'interpretació. Entre les aus que es van poder veure a la llacuna de la Tancada cal destacar una colònia de flamencs.

En acabar la visita, les persones que van voler van poder visitar les instal·lacions annexes de la Confraria de Pescadors de Sant Pere de la Tancada, una institució de pesca tradicional a les llacunes del delta de l'Ebre que data de l'any 1114.

L'acte formava part del programa de coneixement de l'entorn "Quedem?", que promou Òmnium Cultural amb la col·laboració del CNLTE.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes