25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 15 de novembre de 2007

Presentacions de la campanya Voluntariat per la llengua a Rubí i Terrassa

Noves parelles lingüístiques a les dues ciutats vallesanes

Les presentacions, amb una assistència molt nombrosa, van tenir lloc a Rubí i Terrassa els dies 6 i 14 de novembre, respectivament.
Presentacions de la campanya Voluntariat per la llengua a Rubí i Terrassa

Un moment de la presentació a Terrassa

La primera presentació es va fer al Castell-Ecomuseu Urbà de Rubí i va comptar amb un parlament de l'escriptor Matthew Tree, que va fer una defensa de l'ús de la llengua catalana des del punt de vista d'un "exestranger", com s'autodefineix a si mateix.

En finalitzar l'acte es va signar un protocol de col·laboració amb el Centre de Lleure Alternatiu Molí 21, que promourà activitats especialment dirigides al programa de Voluntariat per la llengua.

Vuit dies després, a Terrassa, el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, Bernat Joan, va animar els participants en el programa a aprofitar aquesta oportunitat de practicar el català i compartirles noves realitats culturals que conviuen a la ciutat.

L'acte, que va tenir lloc al Centre Cultural "El Social", entitat que es va adherir al programa mitjançant la signatura d'un acord de col·laboració.

Abans de constituir les parelles es va presentar en primícia l'espot del programa.

 


CNL de Terrassa i Rubí
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes