25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 3 de febrer de 2006

La Queta visita Manresa

El diumenge dia 5 febrer Manresa rebrà la visita de la Queta, imatge de la campanya Dóna corda al català.
Arran de l'acord d'adhesió al programa Voluntaris per la llengua, signat entre el Ricoh Manresa i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, el Ricoh Manresa passa a ser una entitat col·laboradora que, des del món de l'esport, dóna suport al projecte, impulsa i fomenta l'ús del català i contribueix a afavorir la cohesió social. El Ricoh Manresa és el club més important de la ciutat i molts joves i persones nouvingudes s'identifiquen amb els valors d'aquest equip.

Aquest diumenge, parelles de voluntaris i aprenents podran assistir al partit entre el Ricoh Manresa i el DKV Joventut, partit que retransmetrà el Canal 33 a 2/4 d'1. Serà el primer partit de bàsquet d'enguany al qual assisteix la Queta, aquesta reproducció de grans dimensions de la popular boca saltadora que identifica la campanya de foment de l'ús de català impulsada per la Secretaria de Política Lingüística.

Voluntaris per la llengua és un projecte de participació lingüística, que posa en contacte les persones que volen destinar una hora a la setmana del seu temps a conversar en català amb persones aprenents, que el parlen amb dificultat.
CNL Montserrat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes