25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de novembre de 2007

Els alumnes de Sants-Montjuïc i les Corts visiten el Poble Espanyol

La delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona va organitzar el passat 9 de novembre una visita al Poble Espanyol per als alumnes dels cursos de català d'aquests districtes, a la qual hi van assistir 45 alumnes de tots els nivells.
Els alumnes de Sants-Montjuïc i les Corts visiten el Poble Espanyol

Grup d'alumnes que van visitar el Poble Espanyol.

A més de donar a conèixer el Poble Espanyol, la visita es va pensar amb l'objectiu que els alumnes, organitzats en parelles de catalanoparlant i no catalanoparlant, conversessin en català sobre viatges, arquitectura, gastronomia, etc. mentre passejaven pels carrers del Poble Espanyol de Montjuïc. La visita va suposar una oportunitat de practicar el català amb altres alumnes i de conèixer un espai de la ciutat que moltes de les persones  que hi van anar no havien visitat.

El passat mes d'abril, la delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona va organitzar una sortida amb els alumnes al Museu d'Història de Catalunya, amb l'objectiu de promoure activitats d'aprenentatge fora de l'aula i de donar a conèixer la ciutat als alumnes de català.
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes