25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 26 de juliol de 2013

El conseller de Cultura presideix el Ple del Consorci per a la Normalització Lingüística

A la reunió d’ahir s’ha aprovat la Memòria del 2012 i el Projecte d’activitats del 2013

El conseller de Cultura, l’Hble. Sr. Ferran Mascarell, ha presidit el Ple del Consorci acompanyat de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, la senyora Ester Franquesa, i el gerent del CPNL, el senyor Josep Madorell.

El conseller de Cultura presideix el Ple del Consorci per a la Normalització Lingüística

El conseller de Cultura ha presidit el Ple del CPNL

Durant la seva intervenció de benvinguda, el conseller de Cultura ha destacat que en la situació actual cal analitzar, compartir, innovar i veure com podem afrontar i adaptar-nos a les noves circumstàncies. També ha assenyalat: “Ens hem d’enfortir com a Consorci perquè és una eina imprescindible per a la llengua i la cultura del nostre país i necessitem que ho continuï sent”.

A continuació, el senyor Madorell ha detallat el tancament de l’exercici pressupostari del 2012. Seguidament, la senyora Ester Franquesa ha presentat la Memòria 2012 del CPNL, que s’ha aprovat, ha informat sobre els preus de l’oferta formativa i serveis per a 2013 i els preus de les matrícules 2013-2014 i ha resumit les dades d’actuació del Consorci durant el primer semestre del 2013. Sobre les dades d’enguany, la presidenta del CPNL ha destacat que el CPNL continua donant resposta a les persones estrangeres que volen aprendre català, tal com indiquen les dades d’inscripcions d’aquest primer semestre del 2013.

El conseller de cultura va cloure la sessió assenyalant que aquest desembre el Consorci farà 25 anys i que caldrà treballar per definir quins actes commemoratius es faran durant el 2014.
 


Àmbit de Projecció

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes