25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 5 d'octubre de 2007

S'inaugura l'any acadèmic 2007-2008

L'acte aplega més d'un centenar de persones

El 2 d'octubre, va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'any acadèmic 2007-2008, al Centre Cívic de Sant Ildefons, amb l'assistència de més d'un centenar de persones.
L'acte va comptar amb les intervencions de l'Alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, el president del Consell de Centre i regidor de política lingüística, Néstor Artís i l'escriptor Ignasi Riera.
L'acte es va cloure amb un pica-pica.
Davant més d'un centenar de persones, entre les quals diversos regidors i regidores de l'equip de govern, l'escriptor Ignasi Riera va  referir-se breument a l'inici dels cursos de català per a adults a la ciutat i al paper de l'Ajuntament (del qual era regidor en aquells moments) en els seus inicis. Ignasi Riera va remarcar la importància de garantir l'accés a la formació de català a tothom i el deure moral de tothom de comprometre's amb l'extensió del coneixement i de l'ús del català com a instrument de cohesió social i de ciutadania.
El president del Consell de Centre i regidor de política lingüística, Néstor Artís, va referir-se també als inicis dels cursos, va subratllar l'augment d'alumnes experimentat enguany i va encoratjar els assistents a aprendre i fer ús de la llengua catalana. Va tancar els parlaments l'Alcalde, Antonio Balmón.
En acabat hi va haver un pica pica.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes