25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 2 de maig de 2013

El Club de Bàsquet Llinars s’adhereix al Voluntariat per la llengua i es compromet a “Moure’s en català”

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el Club de Bàsquet Llinars han signat una acord de col·laboració per donar suport al Voluntariat per la llengua.

El Club de Bàsquet Llinars s’adhereix al Voluntariat per la llengua i es compromet a “Moure’s en català”

Amb aquest acord, el CB Llinars es compromet a adreçar-se en català als seus jugadors i entrenadors i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteix que les persones que s’adrecin al Club trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català. Alhora donaran a conèixer el programa Voluntariat per la llengua i la campanya “Mou-te en català!”, amb tríptics i cartells que posaran a l'abast del públic.

Per la seva banda, el CPNL es compromet a difondre la llista d’organismes col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua en el web del CNL del Vallès Oriental, i a facilitar-los el servei d’assessorament lingüístic i la informació dels cursos de català.

"Mou-te en català!" és una variant del Voluntariat per la llengua, un pla de foment de l'ús del catlà impulsat per la Direcció General de Política Lingüística i la Secretaria General de l'Esport, amb la col·laboració de la Unióde Federacions Esportives de Catalunya i el Consorci per a la Normalització LIngüística.


SCC del Vallès Oriental
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes