25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 18 de desembre de 2012

El CNL de Cornellà del Llobregat rep un dels premis Lectura Fàcil 2012

Mireia Estapé, tècnica del CPNL, és la conductora dels clubs de Lectura Fàcil a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

L’Associació Lectura Fàcil (ALF) va celebrar dilluns 17 a la tarda la festa de la Lectura Fàcil, amb el lliurament dels premis de Bones Pràctiques i de Novel·la Curta 2012. L’acte es va celebrar a la seu de l’ALF i del Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya, i hi van assistir una cinquantena de persones. Aquesta edició del Premis de Lectura Fàcil coincideix amb la celebració del 10è aniversari de l’ALF.

El CNL de Cornellà del Llobregat rep un dels premis Lectura Fàcil 2012

Els premiats, entre els quals, la tècnica del CPNL

Premi de Bones Pràctiques LF

Aquest premi és un reconeixement a aquelles entitats i biblioteques que treballen amb els materials de Lectura Fàcil. Es va comptar amb la col·laboració de les editorials LF Castellnou/Almadraba, Everest, La Mar de Fàcil i Publicacions de l’Abadia de Montserrat, que van cedir els lots de llibres als guanyadors. 

Al premi s’hi havien presentat 16 projectes. La qualitat de tots ells va fer molt difícil escollir un sol guanyador. Per això, es van donar 3 accèssits premiats amb un lot de 10 llibres cadascun. 

El primer accèssit 1 es va atorgar al CNL Cornellà de Llobregat, pel Projecte més enllà de la lectura, document com a guia d’orientació per a d’altres clubs LF. Va recollir el premi Mireia Estapé, conductora  dels  clubs  de Lectura Fàcil a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. 

L'altre premi, dei Novel·la Curta LF, va comptar amb la coordinadora d'Ensenyament del CPNL, Carme Bové, en el seu Jurat. L’objectiu del premi, ja en la seva tercera edició, és buscar nous autors de Lectura Fàcil. En aquesta edició s’hi van presentar 15 obres. La guanyadora és Silvia Llorente, amb l’obra “Un rellotge amb dues inicials”.


Àmbit de Projecció

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes