25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 4 de maig de 2007

L’àvia Remei va explicar-nos els secrets de la cuina tradicional catalana

Malgrat les inclemències meteorològiques, vam poder fer la xerrada sobre cuina amb la popular cuinera.
L’àvia Remei va explicar-nos els secrets de la cuina tradicional catalana
La tercera de les xerrades caminades Salut i llengua! es va haver de limitar, a causa de la pluja, únicament a una xerrada, que va estar protagonitzada per l’àvia Remei (Remei Ribas).
La cuinera mataronina que s’escuda darrera la professió de mestressa de casa per poder explicar aquells secrets de la cuina tradicional que els cuiners professionals no han volgut explicar mai, ens va regalar receptes i mètodes per millorar alguns plats durant una hora i mitja, que es va fer curta.
La predisposició de la protagonista va afavorir el diàleg entre els participants i va propiciar que de la conversa en sortíssim enriquits amb receptes senzilles per resoldre un sopar precipitat o secrets per conservar els ous més bé: guardar-los a la nevera amb la part més estreta cap a baix.
A l’àvia Remei la passió per la cuina li ve de lluny, però arran de guanyar diferents concursos va començar a fer-ne una professió. Ha fet conferències i cursos de cuina destinats a edats diferents. Ha participat en programes de televisió (TV de Mataró, TV3, TV2) i de ràdio (Ràdio Argentona, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, RAC 1). Ha publicat diferents llibres de cuina: La cuina de l’àvia Remei, Plats i secrets de l’àvia Remei, Àvia, vull cuinar i L’àvia Remei talla el bacallà. L’àvia Remei ha estat finalista per Catalunya als International Gourdmand Awards que es lliuraran properament a Pequín.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes