25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 24 de maig de 2012

Grafits per promoure l'ús de la llengua, dins de la campanya “En català, naturalment”

Grafits per promoure l'ús de la llengua, dins de la campanya “En català, naturalment”

La Xarxa d'Espais per la Llengua, XELL, de la qual forma part el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú (del CPNL), convoca un concurs per pintar un mural en una paret cèntrica de la ciutat amb l'objectiu de promoure l'ús social del català i d'afavorir la participació dels joves.

La persona o el grup que guanyi podrà pintar la seva creació en aquesta paret i rebrà com a premi un lot de la botiga YPSILON valorat en 180 euros i dues entrades per al Nowa Reggae.

En aquesta convocatòria, hi poden participar joves de 12 a 30 anys, individualment o en grups de fins a 4 membres. La temàtica de les propostes ha d'estar relacionada amb l'ús del català al carrer. En el grafit hi ha d'aparèixer escrit el nom de la campanya: "En català, naturalment". Els participants hauran de presentar un esbós en format paper (DIN A3) o en un CD (arxius jpg o pdf) i és permès presentar fins a dues propostes per persona o grup.

El grafit guanyador es farà en una paret de 7m d'amplada per 3,5m d'alçada situada davant de l'Oficina Jove del Garraf, a la rasa del Miquelet. El material per pintar, esprais o pintures, del grafit que obtingui el primer premi anirà a càrrec de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Els treballs es poden lliurar des del 23 de maig fins a l'11 de juny de 2012. L'exposició pública de tots els esbossos i l'anunci del treball guanyador serà el 16 de juny de 2012, en el marc de la festa final de les Nits Joves al Parc de Baix-a-mar.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes