25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 18 d'abril de 2012

Presentació de l'opuscle 'Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre' 2012

La publicació d'enguany està dedicada a l'escriptora de Tortosa Zoraida Burgos

En el marc de la Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús, el dia 17 d'abril va tindre lloc, a la Sala Jordi Brull de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús, l'acte de presentació de l'opuscle Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre 2012.

Presentació de l'opuscle 'Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre' 2012

L'escriptor Manel Ollé llegeix un fragment dels 'tastets'.

La presentació va anar a càrrrec de Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), i d'Emigdi Subirats, vicepresident d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre. Els escriptors Gerard Vergés, Manuel Pérez Bonfill, Manel Ollé i Víctor Canício van participar llegint alguns dels textos inclosos a la publicació.

Tastets de lletres de les Terres de l'Ebre 2012 és una inciativa conjunta del CNLTE, la seu territorial de les Terres de l'Ebre d'Òmnium Cultural i del Departament de Cultura de la Generalitat per donar a conèixer la riquesa literària del territori. La publicació d'enguany, de 32 pàgines, està dedicada íntegrament a l'escriptora tortosina Zoraida Burgos i es titula Fragments de fragments, ja que consta de divuit petits textos de poemes, narracions i contes infantils de l'autora.

Aquest opuscle es va començar a editar l'any 2011 amb l'objectiu de celebrar la diada de Sant Jordi. L'edició d'enguany es començarà a distribuir durant els actes de la Fira Literària de Jesús i el dia 23 d'abril es lliurarà com a obsequi a tots els usuaris del Consorci. Els tastets també estaran a disposició de les persones interessades als estands que les entitats promotores de la iniciativa muntaran durant la diada de Sant Jordi a la plaça de l'Àngel de Tortosa i a la fira literària de Jesús i del llibre ebrenc de Móra d'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes