25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 28 de febrer de 2012

El Castell de Vacarisses acull la cloenda de la 8a edició del Voluntariat per la llengua i la presentació de noves parelles lingüístiques

La història de l’església de Sant Pere va ser la gran protagonista de la trobada.

El passat 23 de febrer, a les 19.30 h, a la biblioteca El Castell de Vacarisses va tenir lloc l’acte d’inauguració de la 9a edició del Voluntariat per la llengua a Vacarisses.

El Castell de Vacarisses acull la cloenda de la 8a edició del Voluntariat per la llengua i la presentació de noves parelles lingüístiques

El regidor de Cultura, Lluís Alburquerque, i el director del CNL de Terrassa i Rubí, Ferran Lozano, van obrir l’acte. Tot seguit, Joan Vila, secretari de l’Associació Museu-Arxiu de Vacarisses, va explicar la història de l’església de Sant Pere de Vacarisses, des de la seva construcció fins als nostres dies. En acabat, els voluntaris van poder discutir sobre l’ús de la llengua catalana en la nostra societat i es van exposar els quatre punts forts que l’agenda del programa ofereix per a aquesta edició.

També es van repartir els certificats i es va poder informar les noves parelles lingüístiques sobre el funcionament del programa a través de les experiències explicades per les antigues parelles. Ara, cal esforçar-se per seguir treballant de valent i intentar que se’n faci més difusió al poble.
 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes