25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 27 de febrer de 2012

En marxa dos clubs de lectura fàcil entre l’alumnat del Servei de Català de Mollet

La Biblioteca Can Mulà de Mollet i el Servei Local de Català han posat en marxa dos clubs de lectura fàcil entre l’alumnat del curs de català per a adults de nivell bàsic 3 i elemental 1

En marxa dos clubs de lectura fàcil entre l’alumnat del Servei de Català de Mollet

El club de lectura fàcil té com a finalitat fomentar la lectura en català entre les persones que coneixen poc la llengua catalana i que volen millorar-ne la comprensió lectora i l’expressió oral. La tria dels llibres està basada en materials i obres especialment adaptades a aquests nivells.

Els participants de l’activitat parlaran d’un llibre seleccionat a classe, que hauran llegit a casa individualment. A la tertúlia es fomentarà l’ús oral del català, alhora que els participants podran millorar el seu nivell de comprensió lectora.

L'objectiu final és fer perdre la por a llegir en català, ja que es tracta d'una lectura fàcil, i fer que l’alumnat s'interessi per llegir altres autors.

Les primeres obres que es llegiran seran L’escarabat d’or, Conte de Nadal, Les aventures de Huckleberry Finn, L’home invisible i Diari d’una noia.


Biblioteca Can Mulà i Servei Local de Català de Mollet (CPNL)
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes