25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 17 de gener de 2007

Inscripció als cursos de català de febrer 2007 dels nivells elemental, intermedi i de suficiència

El 13 de febrer el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona obrirà el període d'inscripció per als nivells elemental, intermedi i de suficiència. Els cursos s'iniciaran entre els dies 17, 19 i 20 de febrer.
Dates d'inscripció per als nous alumnes:
  • nivell elemental (E1, E2, E3, CE): dimecres, 14 de febrer
  • nivell intermedi (I1, I2, I3, II): dimarts, 13 de febrer
  • nivell de suficiència (S1, S2, S3, SS): dimecres, 14 de febrer
  • repesca: fins a l'inici de curs, segons places lliures disponibles
  • nivell BE: inscripcions a partir del 16 de gener
Oferta de cursos. Els preus, l'oferta d'horaris i adreces dels cursos es poden consultar a www.cpnl.cat o a qualsevol delegació territorial del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (CNLB). Aquesta informació no es facilitarà per telèfon.

Els nous alumnes han de fer obligatòriament una prova de nivell per a la qual poden reservar hora trucant a qualsevol delegació territorial. Al final de la prova la persona interessada rebrà l'acreditació de nivell corresponent que haurà de presentar obligatòriament en el moment de formalitzar la inscripció.

Els interessats es podran inscriure de 9 a 13.30 i de 16.00 a 17.30 h a les delegacions territorials del CNLB. Les places són limitadesi la inscripció s'anirà fent segons l'ordre d'arribada. Els documents necessaris per a la matriculació són el NIF, NIE o passaport i l'acreditació de nivell. La inscripció la pot formalitzar una altra persona diferent de la interessada, sempre que presenti aquests documents. Cada persona podrà fer com a màxim dues inscripcions.

Els jubilats, pensionistes i membres de família nombrosa gaudeixen d'una reducció de preu de la matrícula, excepte en els nivells II i SS. Els documents necessaris que acrediten l'exempció parcial del pagament de la inscripció són les fotocòpies del carnet actualitzat de família nombrosa i/o de pensionista o jubilat. En el cas dels aturats, és necessari presentar un dels següents documents actualitzats que n'acreditin la situació: certificat de demanda d'atur de l'OTG, informe de la situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social, certificat negatiu d'alta a la Seguretat Social, o bé comprovant bancari de percepció de subsidi d'atur o de PIRMI.

La inscripció als cursos gratuïts de nivells B1, B2, B3 i CB semipresencial és contínua i se'n pot sol·licitar informació específica al Centre d'Acolliment Lingüístic i a les delegacions territorials del CNLB.

Quant als cursos semipresencials CB (curs bàsic), BE (bàsic elemental) i CE (curs elemental) d'aula oberta i a distància, la inscripció és oberta i continuada durant tot l'any.
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes