25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 11 de febrer de 2011

El CNL del Maresme signa un acord amb la Casa de la Música de Mataró

Les dues entitats col·laboren conjuntament per difondre la música en català entre els participants al Voluntariat per la llengua

L’objectiu de l’acord signat entre el Centre de Normalització Lingüística del Maresme i la Casa de la Música de Mataró és promoure la música en català entre els participants al  programa Voluntariat per la llengua i els alumnes dels cursos de català.

El CNL del Maresme signa un acord amb la Casa de la Música de Mataró

Roger Mas

Amb aquest acord, el CNL del Maresme i la Casa de la Música volen afavorir l’accés a l’activitat musical de Mataró sobretot a les persones nouvingudes, que de vegades difícilment tindrien accés a aquesta programació, i alhora agrair amb un preu més econòmic en les entrades la dedicació dels voluntaris lingüístics.

De cara al febrer, els voluntaris i aprenents lingüístics gaudiran d'un descompte d’un 2x1 al comprar l’entrada per al concert de Roger Mas, inclòs dins del 6è Cicle de Musiques Tranquil·les, i que tindrà lloc al Clap el divendres 11. I per als altres concerts d’aquest cicle, es preveu el sorteig de quatre entrades a través del Facebook del Voluntariat per la llengua del Maresme.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes