25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 5 d'octubre de 2010

S’inicien els cursos PROFIT del sector dels supermercats

Aquesta setmana s'inicia el primer curs del programa PROFIT en el sector dels supermercats, que es farà a Condis, un dels líders de la distribució comercial a Catalunya. S'hi formaran els nous treballadors i treballadores polivalents que l'empresa incorpora a la seva plantilla laboral. El CPNL hi col·labora en l'apartat de formació lingüística i actituds.

S’inicien els cursos PROFIT del sector dels supermercats

Alumnat del programa PROFIT

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, es realitzaran 5 edicions del curs amb el nou personal de CONDIS, que aplegaran en total prop de quaranta alumnes. En aquests cursos, es comptarà amb la col·laboració tant de la CEDAC (Consell d’Empreses Distribuïdores d’Alimentació de Catalunya), com d’UGT.

L’objectiu del “curs de millora de la qualitat en els servei als supermercats per a dependents/es polivalents”, és formar el personal dels supermercats per tal que adquireixi i assimili les tècniques de servei específiques de l’ofici, donant una importància especial a l’apartat d’atenció a la clientela on s’inclouen tots els aspectes relacionats ambla llengua catalana: aprenentatge de vocabulari de l’ofici i actituds i recursos lingüístics.
Amb aquest nou curs per al sector dels supermercats, ja són cinc els sectors del món del comerç i del turisme que poden aprofitar els recursos que ofereix el programa PROFIT:

* Curs de millora de la qualitat en el servei a la restauració
* Curs de millora de la qualitat del servei d’habitacions per a cambrers/eres de pis
* Curs de millora de la qualitat en el servei a les fleques i pastisseries
* Curs de millora de la qualitat en el servei a les botigues de moda i complements
* Curs de millora de la qualitat en el servei als supermercats


El programa PROFIT

Prop de 3.200 treballadors (3.204) de diferents àmbits del sector serveis s’han format a través d’algun dels 356 cursos del Programa Orientat a la Formació Integral de Treballadors (PROFIT) que s’han realitzat els últims dos anys i mig. Els destinataris dels cursos PROFIT són les persones que no tenen una formació específica en les tècniques de l’ofici o bé han de millorar-la i que no tenen un coneixement suficient del català en el seu context laboral per poder atendre amb qualitat el client.

PROFIT és un programa coordinat pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, que compta també amb la participació dels Departaments de Vicepresidència i d’Acció Social i Ciutadania i també, en aquest cas, de la CEDAC i d’UGT. El CPNL hi col·labora en l'apartat de formació lingüística i actituds.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes