25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 21 de maig de 2010

Primera edició del 'Voluntariat per la llengua' a Castelló d'Empúries

L'escriptor Matthew Tree va inaugurar l'acte de presentació a la capella del convent de Santa Clara

El proppassat divendres 21 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, es va engegar la primera edició del VxL a Castelló d'Empúries.

A l'acte de presentació hi va assistir l'alcalde del municipi, Salvi Güell, la responsable del programa a la demarcació de Girona, Dolors Barceló, i l'escriptor d'origen britànic Matthew Tree.

Tree va fer una xerrada inaugural en la qual va explicar els beneficis del voluntariat lingüístic, tant per al voluntari com a l'aprenent, i algunes de les seves experiències personals des que va descobrir Catalunya i la llengua catalana.

Després de la xerrada, es va explicar què implica ser voluntari o aprenent i es van constituir les parelles (un total de 19). També es van comunicar els beneficis que comporta ser voluntari o aprenent a Castelló d'Empúries (reducció en les consumicions en alguns establiments, gratuïtat en l'entrada de l'Ecomuseu la Farinera, gratuïtat en el lloguer de prismàtics al Parc dels Aiguamolls de l'Empordà) i les diverses activitats que ofereixen un bon nombre d'entitats locals i que s'obren a les parelles lingüístiques.


Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes