25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 14 de maig de 2010

Prop de 300 persones participen en la 8a Diada Gastronòmica Intercultural de Manresa

L’acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura i Immigració, Ignasi Perramon, que va adreçar unes paraules als assistents

El claustre del Museu Comarcal del Bages va acollir, el passat dimecres 12 de maig a la tarda, la ja tradicional Diada Gastronòmica Intercultural que cada any organitza el Centre de Normalització Lingüística Montserrat. L'acte va aplegar prop de 300 persones, entre alumnes dels cursos de català per a adults i participants del programa Voluntariat per la llengua, que no es van voler perdre l'ocasió de tastar els suculents plats i begudes de diferents llocs del món preparats amb dedicació per tots ells.

Prop de 300 persones participen en la 8a Diada Gastronòmica Intercultural de Manresa

També com cada any, l'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura i Immigració de l'Ajuntament de Manresa, Ignasi Perramon, que va adreçar unes paraules als assistents. Perramon va elogiar el sentit d'aquesta festa que intenta crear vincles entre les diferents cultures que hi ha a Manresa, i va animar tothom a passar-s'ho bé menjant i conversant.

Aquesta diada consisteix en una trobada d'alumnes dels cursos de català per a adults, juntament amb participants del programa Voluntariat per la llengua, per compartir una estona i conversar sobre les experiències que s'han anat acumulant. Cadascú porta un plat que ha preparat per compartir i donar a conèixer així la gastronomia de diversos indrets del món.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes