Els alumnes dels cursos de català de Sant Andreu de la Barca celebren Sant Jordi

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català, CPNL

Per a molts dels alumnes aquest era el seu primer Sant Jordi a Catalunya

Els alumnes de català del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han celebrat la diada de Sant Jordi a l'aula al llarg de tota la setmana.

Per a més de la meitat dels alumnes que enguany estan fent algun dels mòduls de nivell bàsic a Sant Andreu de la Barca, aquest ha estat el seu primer Sant Jordi a Catalunya i aquesta era una raó de més afegida per parlar de la importància d'aquesta diada a Catalunya i treballar-la a classe amb diverses activitats.

Al llarg de tota la setmana una part del temps de classe s'ha dedicat a la diada de Sant Jordi i aquestes sessions han transcorregut entremig de llegendes, auques, portes obertes a edificis emblemàtics, una infografia de la Casa Batlló, cançons, roses, llibres i poemes. Els alumnes, entre encuriosits i emocionats, s'han deixat portar per la festa i es pot dir que ja l'han feta seva.

Com a anècdota i sorpresa per part dels companys, una alumna d'origen rus, l'Anna, ha explicat que coneixia la llegenda de Sant Jordi amb els mateixos elements i hem recordat que Sant Jordi és també patró de Rússia, entre molts d'altres llocs.

Vols compartir aquesta notícia?