Sessió de bones pràctiques per fomentar l’ús del català a l’Espai Polivalent de Càritas a Badalona

CNL L'Heura

Ús professional, Voluntariat per la llengua

El CNL L'Heura i el CNL de Badalona i Sant Adrià condueixen la sessió per als tècnics i voluntaris que treballen a l'entitat

La sessió consisteix en una reflexió sobre el coneixement i l'ús del català al Barcelonès Nord i als municipis de Santa Coloma i Badalona, ja que l'Espai Polivalent es situa a la frontera entre totes dues poblacions. Seguidament, a través del testimoni d'alumnes del CPNL s'analitzen els beneficis i dificultats que tenen els aprenents de català, i finalment es comenten diferents estratègies per facilitar l'aprenentatge del català a les persones usuàries de l'entitat.

A continuació, l'entitat defineix un seguit de bones pràctiques que veu més possible d'implementar en el seu dia a dia per fer més present al català.

A més dels professionals de l'Espai Polivalent, hi va assistir una tècnica de la Fundació Salut Alta i un voluntari de l'Espai.

L'Espai Polivalent forma part de la Xarxa per la Llengua que el CNL L'Heura està teixint per incrementar l'ús del català al territori, a través de les entitats, comerços i ens públics que la conformen.

Vols compartir aquesta notícia?